معرفی منتخبان مرحله اول داوری جشن مستقل سینمای مستند ایران آغاز فیلم‌برداری فیلم مرگ رابین هود با بازی هیو جکمن ترجمه رمان‌های «شاه بی‌سرگرمی» و «هیچ‌چیز مال تو نیست» منتشر شد پوستر رسمی فیلم اودیسه، کریستوفر نولان منتشر شد + عکس امیرجعفری با فیلم برهوت در راه جشنواره بین‌المللی فیلم جاناکپور کارگردان عنکبوت مقدس به اذیت و آزار جنسی متهم شد پرفروش‌ترین فیلم سینمای ایران در ۱۴۰۳ معرفی شد تیزر جدید سریال پایتخت ۷ منتشر شد + فیلم علت لغو کنسرت محسن یگانه چه بود؟ + فیلم «فرصت»، برنامه‌ای برای نقد تولیدات شبکه خانگی + زمان پخش پژمان جمشیدی بازیگر فیلم ذوق مرگ شد تنوع و خلاقیت در تولید انیمیشن‌های آموزشی برای کودکان در مرکز انیمیشن سوره نقاشی دزدیده شده «اگون شیله» در حراجی کریستیز لندن فروخته می‌شود مرگ کیم سه‌رون، زنگ خطری برای فشار بی‌رحمانه بر سلبریتی‌های کره‌ای است ششمین پاتوق فیلم کوتاه انجمن سینمای جوانان مشهد| فیلم کوتاه نباید سکوی پرش برای ساخت فیلم بلند باشد برندگان بخش نسل جشنواره برلین ۲۰۲۵ اعلام شدند
سرخط خبرها

صد سالگی جلال آل احمد | برگزاری نشستی درباره سه کتاب جدید درباره جلال

  • کد خبر: ۱۸۰۸۹۲
  • ۰۳ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۱
صد سالگی جلال آل احمد | برگزاری نشستی درباره سه کتاب جدید درباره جلال
به مناسبت صدسالگی جلال آل‌احمد در نشستی درباره‌ سه کتاب جدید که درباره‌ این نویسنده منتشر شده است، بحث و گفت‌وگو می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، نشست هفتگی شهر کتاب در روز سه‌شنبه، هفتم شهریور  از ساعت ۱۶ به مناسبت صدسالگی آل‌احمد به بحث و گفت‌وگو درباره‌ سه کتاب جدید که در سال‌ جاری درباره‌ این نویسنده منتشر شده است، اختصاص دارد؛ کتاب «راز حج جلال» نوشته‌ محمدحسین دانایی که درباره‌ سفر حج جلال است، کتاب «آل‌احمد، مردی میان دو سنگ آسیا» نوشته‌ حسین سناپور شامل داستان‌های برگزیده آل‌احمد و نقدشان است و کتاب «جلال آل‌احمد و معاصرانش» نوشته‌ امید طبیب‌زاده که این کتاب مشتمل بر چهار مقاله است درباره‌ مناسبات جلال آل‌احمد با چهار تن از روشنفکران برجسته هم‌عصرش.

این نشست با حضور نویسندگان این سه کتاب در مرکز فرهنگی شهر کتاب واقع در خیابان شهید بهشتی، خیابان شهید احمد قصیر (بخارست)، نبش کوچه‌ سوم برگزار می‌شود.

جلال آل‌احمد در یازدهم آذر ۱۳۰۲ متولد شد و در هجدهم شهریور ۱۳۴۸ درگذشت. او روشنفکر، نویسنده، منتقد ادبی، مترجم ایرانی و همسر سیمین دانشور بود. آل‌احمد در دهه ۱۳۴۰ به شهرت رسید و در جنبش روشنفکری و نویسندگی ایران تأثیر بسزایی گذاشت. درباره‌ آثار و آرای او کتاب‌ها و مقالات متعددی نوشته شده که از جنبه‌های مختلف به آثارش نگریسته‌اند. صدسالگی تولد او فرصتی است برای ارزیابی و بررسی آثاری که به تازگی درباره‌اش منتشر شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->